Mai mult de jumatate dintre investitori au declarat ca, in cursul anului 2008, vor investi si mai multi bani pe Bursa de Valori din Bucuresti, in contextul in care peste doua treimi dintre acestia se asteapta la cresteri intre 10% si 30% in cazul indicelui BET. Acestea sunt doar doua dintre concluziile Omnistock Survey 2007, cercetare asupra pietei de capital realizata de prognosis.ro cu sustinerea Wall-Street.
Investitori mai multi in 2007

Cei mai multi dintre investitorii care au participat la sondaj sunt jucatori pe bursa de la Bucuresti. Aproape un sfert dintre respondenti au inceput sa investeasca la BVB in 2007, confirmand estimarile in ceea ce priveste interesul in crestere de care s-a bucurat BVB in 2007. Peste 60% din total au intrat pe bursa in ultimii 3 ani, iar 10% dintre respondenti au multa experienta pe piata de capital, acestia fiind investitori activi inainte de anul 2000.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.