In perioada sarbatorilor, bancomatele vor fi asaltate de un numar ridicat de solicitari.
Potrivit reprezentantilor bancilor, probabilitatea ca ATM-urile sa ramana fara bani lichizi in zilele nelucratoare este minima.

Pentru a asigura o cat mai buna desfasurare a activitatii, institutiile de credit vor functiona dupa un program special pana la data de 3 ianuarie. "Am luat toate masurile necesare pentru a preintampina o astfel de situatie. Stim exact care sunt fluxurile de numerar la fiecare bancomat in parte si vom suplimenta disponibilul de cash, daca va fi nevoie.

Chiar si in cazul in care unele bancomate vor fi asaltate de cereri, sistemele care monitorizeaza ATM-urile respective vor semnala imediat o eventuala nevoie de realimentare", spun oficialii bancilor comerciale.

Orar de functionare special de sarbatori

In ajunul Craciunului, majoritatea bancilor sunt deschise dupa programul standard. In zilele de 25, 26 decembrie (2007) si 1, 2 ianuarie (2008), aproape toate agentiile si sucursalele bancilor vor fi inchise. Exceptie fac punctele de lucru din centrele comerciale, pentru care a fost adoptat un orar special.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.