70% din investitorii care au participat la OMNISTOCK Survey 2007, cercetare asupra pietei de capital din Romania, au declarat ca iau decizia de a tranzactiona pe BVB in urma analizei si cercetarii proprii.

Conform datelor partiale din studiul realizat de Prognosis, 12% dintre respondenti nu au auzit de Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor si vicepresedinte al Consiliului Bursei de Valori Bucuresti.

Aproape o treime dintre respondenti au subscris la Transgaz si, dintre acestia, 35% vor investi toti banii ramasi dupa subscriere, 38% vor investi doar o parte, iar un sfert nu vor investi banii ramasi dupa subscriere.

Prognosis.ro, companie care realizeaza cercetari asupra pietei de capital din Romania, si Wall-Street, cel mai citit cotidian de business online din Romania, va invita sa participati la OMNISTOCK Survey 2007, un proiect care investigheaza perceptia investitorilor de laBVB cu privire la evenimente, emitenti si personalitati care au marcat piata de capital in anul care s-a scurs, precum si asteptarile investitorilor pentru anul 2008.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.