In ultimii doi ani si mai ales incepand cu ianuarie 2007 (data integrarii in Uniunea Europeana), Romania a devenit o destinatie tot mai atractiva pentru investitorii straini, oferind un mediu mai “prietenos” pentru investitii, datorita cresterii economice superioare altor tari din Europa de Sud-Est si datorita gradului sporit de stabilitate a climatului economic si fiscal.
Locuintele din blocurile vechi din Capitala s-au scumpit in 2007 cu 50%

Pretul locuintelor in blocuri vechi din Bucuresti a crescut in acest an in medie cu 50%, in contextul mentinerii unui nivel ridicat al cererii, conform unui studiu intocmit de compana de servicii imobiliare Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Potrivit Coldwell Banker, cererea pe piata veche a apartamentelor s-a mentinut la un nivel inalt, locuintele din acest segment avand cateva avantaje net superioare celor noi. Printre acestea se numara posibilitatea de a te muta imediat si localizarea in zone accesibile, unde infrastructura este definitivata. Din acest motiv, cresterea medie a preturilor a fost de 50%.

Cele mai mari preturi pe piata apartamentelor vechi se inregistreaza in sectoarele 1 si 2 din Bucuresti, in timp ce in sectorul 6 locuintele din aceasta categorie se vand cel mai ieftin.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.