Prima televiziune studenteasca on-line din Romania se va deschide, vineri, la Universitatea de Vest „Vasile Goldis“ din Arad si va fi structurata pe sase canale, la care vor lucra studentii institutiei de invatamant superior, scrie NewsIn.
Potrivit celor precizate, miercuri, de Virgil Jireghie, directorul postului de televiziune on-line, imaginile vor putea fi urmarite accesand site-ul www.goldistv.ro.

„Cei care acceseaza acest site vor avea posibilitatea sa urmareasca sase canale. Este vorba de viata academica, cultural, cursuri, divertisment, publicitate si arhiva. In cadrul arhivei va exista un calendar in care pot fi gasite emisiunile difuzate anterior. La acest post de televiziune vor lucra redactori care sunt studenti din cadrul Universitatii, in special de la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administratie, dar si de la Facultatea de Informatica, alaturi de specialisti ingineri si informaticieni“, a declarat Virgil Jireghie.

Acesta a mai spus ca pe masura ce postul tv on-line se va dezvolta, vor fi transmise si evenimente de importanta care nu se desfasoara in cadrul Universitatii, dar sunt cu impact academic. „Am pornit de la ideea ca Universitatea are mai multe filiale in tara. De asemenea, avem studenti la studiaza la forma Invatamant la Distanta, care pot urmari astfel cursurile sustinute de profesori. Astfel, ei vor putea intra pe site si vor accesa cursurile care ii intereseaza“, a precizat Jireghie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.