In perioada sarbatorilor, retailerii se inghesuie sa dea credite fara nici un cost pe perioade de pina la doi ani si jumatate
Pentru marii comercianti, promotia preferata a acestui sezon este creditul gratuit. Altfel spus, clientii isi pot achizitiona unele produse in rate fara sa plateasca o anumita perioada nici un fel de dobinda sau comision aferent creditarii. Printre echipamentele care pot fi cumparate in acest fel se numara telefoanele mobile, produsele electrice si electrocasnice, cu mentiunea ca, la unii comercianti, doar anumite marci sint supuse acestor promotii.

De asemenea, una dintre regulile acestui tip de campanie promotionala este ca nu se poate depasi numarul de rate ale caror costuri sint zero. Spre exemplu, un client care isi achizitioneaza un produs printr-o promotie de tipul „12 rate cu costuri zero“ trebuie sa ramburseze toata suma pe care o are de platit in maximum 12 luni. Totodata, in functie de retailer exista si promotii prin care au acces la „imprumuturile gratis“ doar posesorii unor carduri emise de comercianti impreuna cu institutiile de finantare nebancare. Astfel de promotii sint valabile in limita stocurilor disponibile si nu se pot achizitiona, pe linga produsul din oferta, si alte echipamente din afara acesteia.

Printre retailerii care ofera astfel de promotii de sarbatori se numara Altex, Flanco si Domo. Astfel, Altex are pina pe 31 decembrie o promotie prin care va puteti achizitiona telefoane Nokia in maximum zece rate lunare cu dobinda zero. Valoarea imprumutului poate varia intre 370 si 16.000 de lei. Produsul este destinat celor cu virste intre 20 si 65 de ani care dispun de un venit minim net de 347 de lei (pentru angajati) sau de 200 de lei (pentru pensionari).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.