Parcul auto din capitala ar putea creste cu 50% pana in 2012, la peste 1, 6 milioane autovehicule, fata de nivelul estimat pentru sfarsitul acestui an, respectiv 1,1 milioane de autovehicule, a declarat Dan Mosescu, director general Directia Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor.

In 2012 vor fi peste 1,6 mil. de autovehicule inmatriculate in Bucuresti "Estimam pentru 2012 o crestere cu 50% a parcului auto in capitala, adica cu peste 500.000 de autovehicule. In 2006 erau 999.146 de autovehicule inmatriculate in Bucuresti, iar pentru sfirsitul acestui an cred ca vom ajunge la aproximativ 1,1 milioane de autovehicule", a mai declarat Mosescu, director general Directia Permise de Conducere si Inmatricularea vehiculelor, prezent miercuri la lansarea oficiala a sistemului de inmatriculari online de catre UniCredit Leasing si Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

UniCredit Leasing a introdus, din noiembrie, un sistem de inmatriculari online impreuna cu Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, care reduce la 24 de ore timpul necesar inmatricularii masinilor luate in leasing de la UniCredit, a anuntat miercuri compania.

"In prezent exista doi dealeri de vehicule care folosesc portalul pentru inmatriculari online, Porsche Leasing si UniCredit Leasing. Portalul a debutat in februarie 2007, iar pana in prezent am inmatriculat prin intermediul acestuia peste 11.000 de autovehicule. Dorim ca in viitor sa atragem primele sapte firme de leasing la acest portal", a mai spus Mosescu, potrivit NewsIn.

UniCredit Leasing a mai implementat o platforma informatica pentru accesarea bazei de date a clientilor de catre autoritatile locale, respectiv Biroul Politiei Rutiere Bucuresti si Biroul Populatiei Rutiere Ilfov. Astfel, autoritatile locale pot identifica mai repede datele de contact ale utilizatorilor autovehiculelor prin intermediul acestei platforme.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.