Acesta se aplica in cazul platilor a caror valoare cumulata lunar este de cel putin 1.200.000 lei

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Pasti, in perioada 1 aprilie-31 mai a.c., un bonus de 3% persoanelor fizice detinatori de carduri de credit in lei BCR Eurocard MasterCard pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR. BCR acorda discount-ul de 3% la valoarea cumparaturilor tuturor detinatorilor de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard care efectueaza plati a caror valoare cumulata lunar este de cel putin 1.200.000 lei.

Conturile utilizatorilor de carduri se vor credita cu contravaloarea bonusului, in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care s-au efectuat tranzactiile. Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati prin intermediul cardului. Detinatorii de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard au la dispozitie punctele de desfacere a circa 3.300 de comercianti cu peste 5.100 de puncte de vanzare (magazine, restaurante, benzinarii, casierii pentru plata facturilor la utilitati etc.) la care pot plati utilizand cardul pentru bunurile si serviciile achizitionate.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.