Firma de imobiliare a omului de afaceri deruleaza mai multe proiecte in afara tarii, pe lista sa aflandu-se destinatii fructuoase precum Dubai-ul si Brazilia
Potrivit Cotidianul , dezvoltatorul imobiliar Trustee, detinut de omul de afaceri timisorean Ovidiu Tender, va construi 240 de case unifamiliale in regiunea Macaio de pe coasta de est a Braziliei, a declarat Dan Manolache, presedintele companiei. Proiectul este deja in derulare, pe un teren in suprafata de 500.000 de metri patrati, cumparat de la localnici. „Pretul unei case va fi de 140.000 de euro. Ne adresam clasei medii-superioare si avem deja cereri“, a declarat Manolache pentru Cotidianul. Locuintele sint amplasate linga plaja.

Wall-Street mai adauga ca In Bucuresti, Grupul va demara din martie 2008 constructia mai multor blocuri de locuinte, in zona Coralilor. Cele 260 de apartamente ce vor fi construite vor avea o suprafata de 34.000 mp, iar valoarea acestora se va ridica la 60 milioane euro. Tot in Bucuresti, din toamna lui 2008 va incepe constructia a 2-3 cladiri de birouri, cu o suprafata de 63.000 mp, in imediata vecinatate a cartierului Petrom City. Valoarea estimata a acestor birouri este de 120 milioane euro.

De curand, Ovidiu Tender si-a manifestat dorinta de a deschide un centru de operatiuni in Dubai, pentru toate activitatile din zona Golfului Persic ale companiei Prospectiuni, membra, de asemenea, a Grupului Tender.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.