Topul celor mai influenti oameni de afaceri din lume Cea mai influenta femeie din acest clasament este presedinta PepsiCo, Indra Nooyi, care a restructurat cu succes gigantul american, afirma revista Fortune, care a efectuat selectia luand in calcul doar presedintii "de clasa mondiala".

Locul doi in aceasta lista este ocupat de magnatul Rupert Murdoch, presedinte al News Corp in timp ce presedintele Berkshire Hathaway, Warren Buffet, supranumit si "oracolul din Omaha", a fost clasat pe locul cinci, dupa Lloyd Blankfein, sef la Goldman Sachs si echipa de la Google, formata din Larry Page, Eric Schmidt si Sergei Brin, acestia ocupand impreuna locul patru al clasamentului.

Locul sase apartine lui Rex Tillerson, presedinte si CEO al Exxon Mobil.

Bill Gates, fondator si presedinte al Microsoft, a ocupat locul sapte, urmat de Jeff Immelt, sef al General Electric si de Katsuaki Watanabe, presedinte al gigantului nipon producator de automobile Toyota.

A.G. Lafley, presedinte si CEO al Procter & Gamble s-a plasat pe locul zece al clasamentului, urmat de John Chambers, presedinte si CEO al Cisco, Li Ka-shing, presedinte al Cheung KongHoldings/Hutchison Whampoa si Lee Scott, CEO al Wal-Mart.