Trei noi camioane uriase de cariera marca TEREX cu capacitate de incarcare de 45 de tone vor lucra incepand de astazi la Galati in halda de zgura din Combinatul Mital-Steel, din Galati, aflata in exploatarea companiei DSU Romania.

Camionul TEREX model TR45 este distribuit in Romania de catre Powertek Company, dealerul oficial al utilajelor Terex - numarul 3 mondial in productia de echipamente pentru constructii.

Este pentru prima oara cand in Romania un dealer livreaza astfel de echipamente de o capacitate mare, iar acest lucru este un indiciu ca piata autohtona de utilaje pentru constructii se maturizeaza si se indreapta spre specializare.

Aflata intr-o dezvoltare exploziva in ultimii ani, aceasta piata a solicitat in general pana acum numai utilaje de capacitati medii si/sau multifunctionale.

Camioanele gigant vor fi exploatate in conditii de lucru foarte grele fiind menite la transportul zgurei fierbinti in zona de exploatare. Motorul unui astfel de camion este de peste 500 CP lungimea atinge 9 metri iar inaltimea 4 metri. Greutatea bruta este de aproape 78 de tone.

Parteneriatul dintre Powertek si DSU dureaza din 2004 cand compania membra a concernului Thyessen Krupp a cumparat primul camion rigid TEREX de mare capacitate. Apreciind in mod special fiabilitatea echipamentului, productivitatea in exploatare si suportul tehnic oferit de echipa de service Powertek, DSU Romania isi continua acum in mod firesc seria achizitiilor alegand echipamentele de mare productivitate marca TEREX.

Powertek
Company este distribuitor exclusiv TEREX in Romania oferind clientilor sai din toata tara solutii complete in achizitia de echipamente pentru constructii, o gama completa , un service profesionist si solutii de finantare personalizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.