Salariul mediu net a ajuns la 148 euro
Statistica. Luna trecuta, salariul mediu net a fost de 6.071.211 lei, adica aproape 148 de euro calculati la cursul mediu stabilit de BNR. Potrivit Institutului National de Statistica, salariul mediu net a crescut cu 2,1a fata de luna precedenta. Majorarea salariala este pusa pe seama cresterii lefurilor in invatamint si administratie publica. In octombrie, salariul mediu brut a fost de 8.392.766 lei. (E.L.)

Agentii CEC, deschise in weekend

Alegeri. Citeva dintre agentiile CEC din Capitala, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Cluj, Dolj, Gorj, Galati, Iasi, Mures vor fi deschise simbata si duminica pentru a face posibila incasarea taxelor de emitere/preschimbare a actelor de identitate. Conducerea CEC a luat aceasta masura in vederea alegerilor de duminica, unde este obligatorie prezentarea actului de identitate. (Rompres)

CEC -140 de ani pe piata bancara
Aniversare. Ieri, oficialii Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) au aniversat 140 de ani de existenta a institutiei. In prezent, CEC are cea mai vasta retea de desfacere la nivel national (1.424 de agentii) si peste 9.000 de angajati. Presedintele CEC, Enache Jiru, a anuntat ca banca este pregatita pentru o noua etapa, si anume privatizarea, proces care se va incheia anul viitor


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.