Reprezentantii Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului au avut o intalnire informala cu cei ai companiei Cross Lander, apartinand americanului John Perez (foto), proprietar al uzinei Aro Campulung. Oficialii Cross Lander au informat Autoritatea ca doresc sa continue proiectul Aro, subliniind faptul ca au omologat deja proptotipul noului autoturism si au suficiente comenzi din America de Nord si de Sud.

Totodata, reprezentantii partii americane sustin ca au depus, in conturile Raiffeisen Pitesti, suma de 1,5 milioane de dolari pentru plata utilitatilor si au cerut o amanare a indeplinirii unor clauze ce aveau ca termen-limita data de 31 martie 2005, mentionand ca este prima solicitare de acest fel. In urmatoarele zile, aceste cereri urmeaza a fi transmise oficial catre AVAS, care le va analiza si va lua o hotarare in acest sens.

ARO Campulung a intrat recent in reorganizare judiciara, in urma cererii a peste 500 de disponibilizati din cadrul uzinei, carora li s-au adaugat si cateva firme la care societatea are datorii. Cross Lander a achizitionat, in septembrie 2003, pachetul majoritar de actiuni detinut de stat la ARO.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.