Nu, nu este o pacaleala de 1 aprilie. Pur si simplu, Gmail - serviciul de mail lansat cu exact un an in urma de catre Google - ofera o capacitate din ce in ce mai mare cu fiecare secunda.

Momentan promit dublarea capacitatii la 2 Gb si, din informatiile prezentate, probabil ca nu se vor opri aici, planuind cresterea continua a acesteia.

Aceasta nu este insa singura imbunatatire a Gmail. Tot astazi au introdus si posibilitatea formatarii avansate a textului din email, un aspect care determina multi utilizatori de Yahoo! sa ramane fideli serviciului cu care au pornit la drum.

In urma cu cateva saptamani, Yahoo! anuntase ca va mari capacitatea casutei de email de la 250 Mb la 1 Gb. Acelasi Yahoo! care, pana la momentul aparitiei Gmail pe piata, oferea o casuta de mail cu o capacitate de doar 4 Mb. La nivel mondial, Gmail este deja #4 in piata providerilor de free-web-mail, dupa Yahoo!, AOL si MSN/Hotmail.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.