In perioada 19-23 noiembrie 2007 se desfasoara la World Trade Center Bucuresti, cea de-a VI-a editie a Zilelor Biz.

Consacrat drept cel mai mare trade show de afaceri din Romania, Zilele Biz reprezinta locul de intalnire al profesionistilor din cele mai importante sectoare economice: antreprenoriat, finante-banci, real estate si constructii, IT & telecomunicatii, marketing & advertising. Organizatorii promit un "business-maraton de 5 zile, care ofera o viziune completa asupra mediului de afaceri regional, cu insighturi valoroase oferite de specialisti din fiecare domeniu".

Prin participarea mai multor speakeri si companii din tari ca Polonia, Ungaria, Grecia, Cehia, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Rusia si Turcia, evenimentul capata anvergura unui festival international acest eveniment va fi „un mix perfect intre conferinte, workshopuri, prezentari, one2one meetings si networking”.

Ca noutate, la zilele Biz va avea loc si concursul 11minutes, in care antreprenori romani se pot inscrie la o sesiune speciala, in cadrul careia fiecare dintre ei are 11 minute la dispozitie sa convinga un juriu competent, sa ii finanteze proiectul. Deadline-ul pentru inscrieri este 20 noiembrie iar inscrierile se fac online, la www.zilelebiz.ro.

Acelasi site gazduieste si inscrierea in baza de date a serviciul One2One meetings, care stabileste contact direct intre investitori si companiile ce cauta finantare. Reprezentantii reputatei Burse de Valori din Varsovia si ai fondului de investitii MCI Management vor avea un program special de intalniri cu reprezentantii companiilor romanesti care cauta surse alternative de finantare.

In prima zi a acestui eveniment, se vor afla la World Trade Center Bucuresti, in calitate de invitati speciali campionii Romaniei, Leonard Doroftei, Gabriela Szabo, Mihai Covaliu si Octavian Belu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.