Arbitrul pensiilor private a retras saptamana aceasta avizele pentru doi agenti de marketing, care erau colaboratori ai Generali Fond de Pensii si ai brokerului de pensii Grawe Pension Services Broker de Pensii Private, care furniza servicii pentru BT Aegon

Doi brokeri de pe pilonul II, retrasi de pe piata Decizia de retragere a avizelor a fost luata in urma verificarii dublurilor aferente raportarii bilunare din data de 15 octombrie.

Celor doi agenti de marketing le-au fost retrase avizele de functionare ca sanctiune pentru incalcarea dispozitiilor legale privind activitatea de marketing al fondurilor de pensii administrate privat.

De asemenea, s-a dispus radierea lor din Registrul agentilor de marketing, precum si inscrierea in baza de date cu persoane care au interdictie de a mai desfasura activitati de marketing al fondului de pensii obligatorii (pilonul II).

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a mai retras acum doua saptamani avizul a 41 de agenti de marketing ai ING Fond de Pensii si a dispus radierea din Registrul agentilor si inscrierea acestora in baza de date cu persoane care au interdictie pentru a mai desfasura activitati de marketing pe pilonul II.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.