Pe cont propriu sau prin intermediul unui broker, sunt variantele pentru orice jucator, iar atmosfera de la Bursa de peste Ocean s-ar putea simti si in Romania peste cativa ani
Economiile plasate in conturi bancare nu mai sunt de cativa ani in preferintele romanilor, acestea fiind depasite de investitiile la bursa, arata statisticile. Investirea banilor la bursa implica un grad mai mare de risc, dar poate aduce si un castig substantial daca se apeleaza la un broker bun. Primul pas dupa luarea deciziei de a investi banii in acest mod este de a identifica societatile de brokeraj si de a o alege pe cea mai potrivita.

„Oricine poate investi la bursa. La bursa poti investi si sume mai mici, de cateva zeci de mii, sau chiar cateva mii de lei. Suma minima de deschidere a unui cont asistat la Intercapital Invest este de 5.000 lei si de 3.500 lei pentru deschiderea unui cont online”, ne-a declarat Andreea Ciobanu, responsabil Departament Analiza SSIF Intercapital Invest SA.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.