Compania TriGranit a inclus Romania pe lista tarilor in care se vor investi sume mari

Dezvoltatorul imobiliar TriGranit din Ungaria vrea sa investeasca, in urmatorii ani, intre doua si trei miliarde de euro pe piata romaneasca, a declarat directorul general al companiei, Sandor Demjan, citat de site-ul portofolio.hu, conform MEDIAFAX. "Romania va depasi cu siguranta Ungaria in acest deceniu, in privinta standardului de viata, a ratei de crestere economica si a fluxurilor de capital", a afirmat Demjan. TriGranit isi concentreaza numai 5% din operatiuni in Ungaria si vrea ca Romania sa devina a treia piata a companiei, dupa Rusia si Polonia.

TriGranit a inaugurat oficial centrul comercial Polus Center, situat linga Cluj-Napoca. Investitia a fost de 300 de milioane de euro. Centrul a fost achizitionat, anterior, de fondul de investitii austriac Immoeast. Sandor Nyul, directorul de operatiuni al TriGranit, a afirmat ca toate spatiile disponibile, totalizind 80.000 de metri patrati, au fost preluate de companii precum Intersport, Hervis, Carrefour sau Zara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.