Contribuabilii persoane juridice cu domiciliul fiscal in judetele Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Cluj, Iasi, Olt, Sibiu, Timis, Valcea, pot, incepand cu aceasta luna, sa depuna declaratiile fiscale online, procedura aplicata pana in prezent doar societatilor din Bucuresti si judetul Ilfov
Masura nu vizeaza si marii contribuabili, aflati in administrarea Directiei generale de administrare a marilor contribuabili si a sediilor secundare ale acestora. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, declaratia rectificativa, decontul de taxa pe valoarea adaugata, declaratia privind impozitul pe profit, decontul special de taxa pe valoarea adaugata, decontul privind accizele vor putea fi transmise prin Internet. Pentru a putea utiliza acest serviciu, contribuabilii trebuie sa solicite certificatul digital, care se elibereaza gratuit de catre ANAF si este valabil doi ani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.