Bayerische Motoren Werke AG, cel mai important producator pe segmentul automobilelor de lux, face legea in materie de vanzari, surclasand concurentii directi, reprezentati de conationalii Mercedes si Audi

BMW bate Mercedes si Audi la vanzari in luna septembrie Vanzarile grupului bavarez s-au ridicat in luna septembrie la 141.952 de unitati, in crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din acest total 118.027 de unitati, in crestere de asemenea cu 3.5%, au purtat sigla B.M.W. Modelele Mini s-au comercializat in 23.805 exemplare, cu un plus de 31% fata de luna septembrie a anului trecut.

Perla coroanei B.M.W. A.G., Rolls Royce a livrat in luna precedenta 120 de vehicule, cu aproape 60% mai mult decat in aceeasi luna a anului trecut. In afara de marca britanica, Mini, un alt factor de crestere al vanzarilor pentru compania din Munchen au fost modelele SUV, reimprospatarea X5-ului de la inceputul anului fiind o decizie strategica propice pentru revitalizarea cifrelor de vanzari.

Vanzarile in cele noua luni ale anului s-au ridicat la valoarea de 1,09 milioane de unitati, cu o crestere de 7,2%. Ambitiile bavarezilor nu se opresc aici, preconizand ca pana la sfarsitul anului vor comercializa 1,4 milioane de automobile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.