Printre primele zece companii pentru care merita sa lucrezi se mai afla producatorul de carne de pui Transavia, compania mixta romano-italiana ce opereaza atat in domeniul sportiv cat si in domeniul articolelor casual/fashion, Extenso, compania de publicitate Leo Burnett Romania, ING Bank, reteaua McDonald's Romania, restaurantele "La Mama" si Popeci Utilaj Greu, care are ca domeniu de activitate productia industriala.

"Am observat ca banii nu reprezinta cel mai important criteriu pentru ca un salariat sa fie multumit de locul de munca. Relatia cu superiorii, respectul si aprecierea sunt mult mai importante. Nu cred ca sunt multi salariati care in schimbul unui pachet financiar motivant sa accepte anumite conditii de munca", a spus redactorul sef al revistei Capital, Iulian Bortos.

La acest studiu au fost invitate sa participe peste 360 de companii. Principalul criteriu de selectie a fost numarul de angajati, (cel putin 100) si minimum 20 middle manageri. Dintre cele 360 de companii au acceptat sa participe un numar de 150. Studiul a fost realizat in urma intervievarii a peste 4.000 de angajati.
Chestionarul adresat angajatilor participanti la studiu a cuprins 37 de criterii de evaluare, grupate in patru mari categorii: conditii de munca, calitatea colaborarii in companie, pachetul salarial si avantajele salariale si conditiile de dezvoltare profesionala.