Cei 40 de dezvoltatori imobiliari prezenti la Tirgul Timon au si vindut din casele prezentate
O parte din cei 24.000 de vizitatori ai tirgului nu doar ca s-au declarat interesati de apartamentele expuse la vinzare, ci chiar au semnat contracte in valoare de 3,2 milioane de euro, sustin organizatorii evenimentului. De asemenea, contractele de rezervari sint evaluate la 4,6 milioane de euro. „Potentialul de vinzare dupa tirg este de peste 10 milioane de euro“, afirma Vlad Vlasceanu, director Timon.

Tirgul Imobiliar National (Timon) a fost deschis in perioada 3-7 octombrie la World Trade Center Bucuresti si a reunit peste 40 de dezvoltatori si promotori imobiliari. In cadrul tirgului au fost expuse peste 100 de proiecte imobiliare cu peste 20.000 de locuinte, de la apartamente pina la vile si locuinte de vacanta. Proiectele imobiliare au acoperit toate zonele Capitalei, precum si orasele Costinesti, Baia Mare, Sinaia, Saturn, Bran, Galati, Iasi etc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.