Majoritatea expozantilor de masini prezenti la SIAB ofera fie disconturi, fie pachete de echipare la preturi promotionale. In unele cazuri, reducerile sint valabile pina la sfirsitul anului

Importatorii si producatorii de masini au afisat la Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB), aflat la cea de-a sasea editie, nu doar cele mai noi modele, dar si liste intregi de reduceri de preturi sau de alte oferte atractive.

Renault, proprietarul Dacia, ofera pentru fiecare Megane Sedan (foto) comandat in perioada desfasurarii Salonului un GPS gratuit. Automobile Dacia, cel mai important producator autohton, ofera gratuit o garantie extinsa, pina la trei ani, iar pentru Logan pe GPL vine cu o reducere de pret de 400 de euro. Nissan afiseaza discounturi pentru aproape intreaga sa gama de modele. Astfel, masina de clasa compacta Tiida, cel mai nou produs al marcii japoneze lansat in Romania, poate fi achizitionata cu 11.441 de euro, fara taxe, ceea ce inseamna o reducere de 1.080 de euro fata de pretul initial. Masina de clasa mini, Micra, costa cu 280 de euro mai putin, iar pretul pentru Navara a scazut cu 860 de euro. Pentru toate automobilele Renault, Nissan si Dacia, cumparate prin Renault Credit Internationale (RCI) Leasing, se aplica o dobinda de 0% in cazul unui avans de 50% pe o durata a contractului de 12-36 de luni.

Pentru cele doua SUV-uri ale marcii Kia, Sportage si Sorento, importatorul Kia Motors face un discount de 2.000 de euro din pretul cu toate taxele si de 500 de euro pentru autoturismele Picanto si Rio. Cel mai nou model al marcii coreene, Cee'd (foto), este expus la SIAB si are un pret de pornire de aproape 12.000 de euro, cu toate taxele incluse, valabil pentru motorizarea de 1,4 litri si 109 cai-putere. Modelul beneficiaza si de o perioada de garantie de sapte ani. Potrivit reprezentantilor companiei importatoare, modelul Pro Cee'd va fi lansat in Romania in decembrie anul acesta sau cel tirziu in ianuarie 2008. SUV compact al marcii Hyundai, Santa Fe, are un pret de achizitie redus cu 1.000 de euro, discount similar cu cel afisat pentru berlina Sonata. In cazul SUV-ului Tucson Gold, Hyundai ofera promotional sapte ani de garantie. Cel mai nou model Hyundai, lansat in prima zi de deschidere a SIAB, este i30, construit pe aceeasi platforma cu Cee'd. Masina are un pret de pornire de 12.990 de euro, cu toate taxele incluse.

La standul Subaru, modelele Forester, Outlander si Legacy sint oferite cu o reducere de 5% din pretul cu toate taxele, in timp ce SUV-ul Tribeca are un discount de 3.800 de euro. Pentru modelele marcii Volvo, cu exceptia proaspat lansatului XC 70, importatorul ofera clientului un avantaj de 8%. Chrysler 300C beneficiaza, pe toata durata Salonului auto, de un discount de 2.000 de euro, in timp ce pentru Grand Cherokee bonusul este de 3.000 de euro. Trei modele ale marcii Mitsubishi, Gradis, Pajero si Lancer Evolution IX, sint oferite cu un discount de 5% din pretul fara TVA. Importatorul Citroen in Romania face un discount de 564 de euro din pretul cu TVA pentru C1 si de pina la 1.700 de euro pentru C4. Berlina C5 are un pret de pornire redus cu 1.430 de euro, iar Xsara Picasso costa cu 2.250 de euro mai putin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.