Daca la Bucuresti sunt asteptati cel mult 300.000 de vizitatori, la evenimentul din Germania au fost inregistrate peste 1,2 milioane

A sasea editie a Salonului International Auto Bucuresti va inregistra, nici mai mult, nici mai putin, de 100 de premiere in industria auto romaneasca, si va gazdui 35 de marci de automobile din intreaga lume.
Editia de anul acesta va fi deschisa publicului intre 5 si 14 octombrie intr-o noua locatie, de aceasta data, fostul magazin Metro Otopeni, pentru ca suprafata de expunere este cu mult mai mare.
La SIAB 2007 au fost inregistrati 200 de participanti

Evident, nu este vorba doar de masinile prezentate pentru prima data publicului larg din Romania. Dupa cum stiti, alaturi de modele deja cunoscute cumparatorilor romani, la SIAB vor fi prezente si o parte dintre exponatele ce au luat parte si la Salonul Auto de la Frankfurt.
Cu siguranta ca, printre noutatile ce vor atrage publicul roman, va fi si prezenta unor dealeri de automobile produse in China, celebre prentru preturile de dumping practicate, indiferent de clasa din care fac parte. La capitolul generatii noi de autoturisme, vor fi prezentate Mazda 2 si 6, noul Audi A4, pe care totusi importatorul nu promite ca il aduce, Mercedes-Benz Clasa C, in varianta break si versiunea sportiva C 63AMG, precum si concurentul acesteia, BMW M3. In segmentul de masini noi, Volkswagen va expune SUV-ul Tiguan, BMW va veni cu cel mai mic model al sau in trei usi, Seria 1 coupe, MINI va rupe gura targului cu modelul Clubman, iar Fiat va dezvalui modelul 500, concurentul direct pentru Renault Twingo.

La standul Fiat va mai fi o prezenta interesanta, si anume, modelul Oltre, poreclit si Hummer-ul italian, din cauza asemanarii izbitoare cu mastodontul american. Mazda 6 a fost expusa in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt si va fi prezentata si la cel mai important eveniment automobilistic din Romania. Masina a fost redesenata in totalitate si, in plus, va oferi cel mai puternic motor de pe acest model. Propulsorul de 3,5 litri, V6, este preluat de la Mondeo.
Audi va expune versiunea cea mai puternica din segmentul clasei medii superioare, RS6. Cu noul Audi A4, marca din Ingolstadt va puncta decisiv in segmentul clasei medii. Noul model a crescut in lungime, si masoara 4,7 metri, dar si in latime, care ajunge acum la 1,83 de metri. Odata cu noul model C-Klasse, Mercedes va expune varianta berlina, dar si cea Estate, denumirea pentru versiunea break de caroserie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.