Inscrierile la festivalul international de publicitate AdPrint 2008, care premiaza creativitatea in print, au inceput astazi si se vor incheia in data de 18 ianuarie 2008, au declarat, organizatorii festivalului, compania Millenium Communications.

La editia din acest an a festivalului, presedintele juriului va fi Jean-Remy von Matt, fondatorul si presedintele agentiei Jung von Matt Germania, care va fi ajutat de Wolfgang Schneider, chief creative officer la Jung von Matt. Din juriu mai fac parte si alti publicitari cunoscuti de la agentii de renume precum Leo Burnett, MC&Saatchi sau Rouge Agency Paris.

AdPrint 2008 este un festival international de publicitate care premiaza creativitatea in print, iar cea de-a noua editie a evenimentului se desfasoara in perioada 7-10 februarie 2008, la Brasov, informeaza NewsIn.

Millenium Communications, companie de servicii de PR si BTL mai organizeaza, in afara de festivalul de publicitate AdPrint, si Gala Societatii Civile si festivalul Internetics. Prin divizia specializata pe proiecte BTL, Millenium Communications gestioneaza de asemenea, clienti mari precum Procter & Gamble, Timisoreana si Sony Ericsson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.