Piata imobiliara este fara indoiala cel mai activ sector al economiei, si de aceea panta va ramane in continuare pe un trend ascendent.
Asa cum sustin si analistii imobiliari, interesul investitorilor pentru piata imobiliara autohtona este crescut, insa ceea ce ii diferentiaza unii de altii este modul in care aleg sa investeasca in acest domeniu.
La modul in care au urcat preturile, toata lumea se intreaba ce poti face cu cateva sute de mii de euro, cu alte cuvinte cu ce te alegi de acesti bani.
Venit de 7.000 de euro din chirii
Una dintre agentiile a caror paleta a ofertei ajunge chiar si pana la cinci milioane de euro pntru un singur produs achizitionat, agentia Perfect Casa, ofera cateva variante pentru posibilele investitii care pot pleca de la un parg minim de un milion de euro.
"Daca esti un om de afaceri de succes, ai o familie mare si te gandesti sa iti cumperi o vila luxoasa departe de aglomeratie, poti cheltui 1,4 milioane de euro pe o vila de 360 de mp in Sos. Nordului, spre exemplu", sustine Simona Costache, director general Perfect Casa.