Linia aeriana vrea sa deschida anul viitor zbor intre Cluj si Londra

Compania aeriana British Airways (BA) ar putea oferi din 28 martie 2008 (inceputul orarului de vara pentru companiile aeriene) curse intre Cluj si Aeroportul Londra- Gatwick, a declarat ieri Emil Delibashev, director BA pentru Bulgaria, Romania si Moldova.

"Am propus conducerii BA introducerea unui zbor din Cluj catre Londra deoarece Transilvania are un mare potential de dezvoltare", a explicat acesta. Delibashev nu a oferit informatii referitoare la numarul curselor saptaminale sau la pretul biletelor, motivind ca planurile companiei in acest sens sint la inceput.

Totodata, compania a anuntat ca persoanele care vor calatori cu BA intre Bucuresti-Londra pot de ieri sa-si tipareasca de acasa biletele de avion si sa-si rezerve locul, ceea ce se va concretiza intr-o economie de timp pentru clienti. BA are deja un indice de 98% din biletele eliberate in Romania in format electronic, noutatea fiind faptul ca de ieri biletele pot fi tiparite direct de clienti si nu de agentiile de turism vinzatoare de bilete sau de oficiile BA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.