„Clientii care vin la noi sint, in general, din categoria upper management, cunostinte ale actionarilor ori expati. Cei mai multi vin sa discute afaceri intr-un cerc restrins ori sa se relaxeze citeva ore seara dupa o zi stresanta la birou“, a spus Sandu. Potrivit acestuia, Heritage este singurul restaurant din sud-estul Europei clasificat de Michelin (n.r. - cel mai important instrument de ierarhizare a restaurantelor frantuzesti) si a fost declarat cel mai bun restaurant din Romania inca dinainte de deschidere.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
ANPC vine cu recomandări pentru consumatori privind produsele din pește: Să...
Sursa: wall-street.ro