Compania AIG Life Asigurari Romania SA, a inregistrat profit dupa aproximativ sase ani de activitate pe piata romaneasca.

Pe anul 2004, compania de asigurari a obtinut un profit de peste 84 de miliarde de lei, incheind nu mai putin de 170.000 de polite de asigurare.

Mai mult, AIG Life Asigurari Romania a inregistrat venituri de aproximativ 900 de miliarde de lei, din care peste 766 de miliarde au provenit din primele incasate, iar peste 126 de miliarde au fost din investitii. Martin Zonneveld, manager general la AIG Life Asigurari Romania, a declarat ca firma pe care o conduce a avut o crestere de 50 la suta, fiind cea mai mare crestere in comparatie cu alte companii mari.

Directorul general adjunct al AIG Life Asigurari Romania, Theodor Alexandrescu, a spus ca veniturile s-au triplat in ultimii doi ani. Cei mai multi dintre cei care se asigura la AIG Life Asigurari Romania, opteaza in proportie de 70 la suta pentru o asigurare de viata, dupa care urmeaza asigurarile de accidente si sanatate care insumeaza 16 procente.

Doar trei procente totalizeaza asigurarile de group si credit life vandute de compania AIG Life.

Pentru acest an, compania vizeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 32 de procente si sa atinga nivelul de 210.000 de polite incheiate.

Nu in ultimul rand, firma tinteste si un profit de aproximativ 125 de miliarde de lei. Theodor Alexandrescu a mai spus ca in acest an vor lansa noi produse adaptate la realitatea economica si ca vor extinde distributia prin deschiderea de noi birouri in tara.

Compania AIG Life Asigurari Romania isi va indrepta atentia catre moneda locala pentru ca astfel vor avea cele mai bune beneficii.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.