Directorul general CNADNR, Mihai Grecu, a declarat ca “vom accelera lucrarile la primii kilometri ai Autostrazii Bucuresti - Ploiesti, prioritari fiind cei noua kilometri, intre Centura Bucuresti si Moara Vlasiei, astfel incat, de la sfarsitul lui 2009, sa se circule intre Centura de Nord a Bucurestiului si Ploiesti”
Primii kilometrii ai autostrazii, care fac legatura intre Sectorul doi al Capitalei si soseaua de Centura urmeaza sa fie gata, cel mai probabil, in 2010. Compania italiana Pizarotti, care realizeaza primii 19 kilometri ai Autostrazii, de la Bucuresti la comuna Moara Vlasiei, va incepe lucrarile la sfarsitul primului trimestru al anului viitor, avand in vedere dificultatea exproprierii terenurilor necesare pentru inceperea lucrarilor. Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, declarase recent, in urma unei intalniri cu reprezentantii consortiului care executa lucrarile la autostrada, ca aceasta va fi gata la jumatatea lui 2009.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.