Indeplinirea acestei cerinte, reducerea birocratiei in administratie, precum si a volumului de munca pentru functionarii publici pot fi asigurate numai prin utilizarea de solutii informatice eficiente, adaptate realitatilor din administratia publica romaneasca.

SIVECO Romania s-a implicat in modernizarea administratiei publice pe mai multe planuri. Astfel, compania a pornit, inca de la inceputul anului, o campanie de informare in cadrul unor seminarii de prezentare dedicate informatizarii si eficientizarii institutiilor din administratia publica. Totodata, compania a prezentat modul in care solutiile software oferite rezolva problemele pe care le intampina astazi administratia publica.
De la inceputul anului 2007, seminariile de prezentare s-au desfasurat in orasele Timisoara, Piatra Neamt, Craiova si Cluj-Napoca. La aceste seminarii au participat reprezentanti ai administratiilor publice si serviciilor de utilitati publice din judetele Arad, Caras - Severin, Hunedoara, Timis, Iasi, Botosani, Bacau, Neamt, Suceava, Vaslui, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti, Valcea, Cluj, Satu - Mare, Salaj si Bistrita - Nasaud. In cadrul acestor evenimente au fost prezentate aplicatiile, cazurile de succes, participantii implicandu-se in discutii, abordand solutiile prezentate din toate unghiurile de interes ale utilizatorilor.

SIVECO Romania detine numeroase referinte in domeniul administratiei, specialistii companiei dispunand de o expertiza profunda in domeniu, dobandita in proiecte ample, complexe, de succes.

Implementarile solutiilor SIVECO in cadrul institutiilor publice au condus la o imbunatatire a activitatilor la nivel de organizatie, nu doar departamental, ceea ce a permis o comunicare mai eficienta cu cetatenii, acestia devenind beneficiarii unor servicii de o calitate superioara, transparente si de utilitate sporita.

Astfel, pentru modernizarea si eficientizarea serviciilor oferite locuitorilor municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti a implementat solutiile SIVECO. Implementarea sistemului informatic integrat SIVECO Applications la Primaria Municipiului Bucuresti a contribuit la imbunatatirea activitatilor din intreaga institutie, ceea ce a permis o comunicare mai eficienta cu cetateanul. Acesta a devenit beneficiarul unor servicii de o calitate superioara, transparente si de utilitate sporita.

Din sfera instrumentelor de Business Inteligence, SIVECO Business Analyzer, integrat in sistemul implementat in cadrul Municipalitatii Bucuresti, are rolul de integrator al informatiilor din cadrul institutiei. Sistemul asista conducerea in timp real in procesul de luare a deciziilor, intr-o maniera flexibila, adaptandu-se la particularitatile administratiei publice.