Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat un card de credit sub sigla MasterCard, care permite populatiei sa imprumute pana la trei salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 lei, la o dobanda anuala de 17,5%

Din 3 septembrie plafonul de creditare va creste la noua salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 lei, in functie de bonitatea financiara a fiecarui client.

Banca a calculat ca dobanda anuala efectiva (DAE) pentru o suma de 5.000 lei imprumutata cu acest card este de 21,3%.

Posesorii cardului "CEC MasterCard" pot retrage numerar de cel mult 3.500 lei pe zi in tara si echivalentul in lei a maximum 1.500 euro in strainatate. Clientul poate depune, totusi, o cerere individuala la banca prin care sa solicite majorarea sau diminuarea sumei maxime zilnice ce poate fi retrasa in numerar.

Cardul se emite intr-o perioada de sapte zile lucratoare si are o perioada de gratie la plata dobanzii, pentru tranzactiile la comercianti, de pana la 59 zile de la data tranzactiei.

Contul de card permite si depunerea de disponibilitati proprii, chiar si dupa achitarea integrala a datoriei catre banca. Alimentarea contului de card si rambursarea lunara pot fi efectuate la orice unitate CEC sau prin virament din alte banci.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.