Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de miercuri in urcare, in concordanta cu pietele europene, in timp ce SSIF Broker a pierdut 32,7%, la 2,84 lei pe titlu, in conditiile majorarii capitalului prin distribuirea de actiuni gratuite si aport in numerar, informeaza Mediafax.
Titlurile SSIF au fost tranzactionate fara limita obisnuita de variatie de 15%, pentru ajustarea cotatiei, in urma majorarii capitalului social. Actiunile firmei au fost suspendate de la tranzactionarea pe piata Deal, unde partile negociaza direct, si nu au fost incluse in indicele general al pietei, BET-C.

Indicii bursieri au urcat sub influenta evolutiei de pe pietele europene, care au castigat peste 1% in prima parte a sedintei. Pietele europene au urcat pe fondul asteptarilor privind randamentul ridicat al titlurilor DaimlerChrysler, al avansului cotatiei petrolului sau a actiunilor firmelor miniere, atenuand temporar impactul crizei creditelor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.