Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat cresteri usoare in primele minute ale sedintei de tranzactionare de miercuri, iar lichiditatea pietei a depasit 4,07 milioane lei ca urmare a unor schimburi speciale cu titlurile a doua din cele cinci societati financiare (SIF).
Toti indicii pietei cresc in debutul sedintei bursiere Indicele compozit la pietei, BET-C, s-a apreciat cu 0,17% in primul sfert de ora al sedintei bursiere de miercuri, in vreme ce indicele BET, care arata evolutia celor mai lichide zece titluri listate, a crescut cu 0,51% fata de valoarea pe care o avea la inchiderea sedintei de marti. Indicele societatilor de investitii financiare, BET-FI, s-a apreciat cu 0,7%.

Valoarea totala a schimburilor incheitate in primele minute ale sedintei de miercuri a fost de 4,07 milioane lei (1,24 milioane euro). Peste 43% din aceasta valoare a fost realizata pe piata schimburilor speciale a Bursei (Deal). In primele minute ale sedintei au fost incheiate doua tranzactii speciale cu titlurile SIF Moldova (SIF2) si SIF Muntenia (SIF4). Fiecare tranzactie a vizat un pachet de 300.000 de actiuni.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.