Bursa de Valori Bucuresti a stabilit luni noua componenta a indicelui BET, care reflecta evolutia celor mai lichide 10 companii listate, din structura caruia au fost eliminate societatile Oltchim si Azomures.

In structura indicelui, valabila incepand de luni, 27 august, au fost introduse compania farmaceutica Biofarm si casa de brokeraj Broker Cluj, alaturi de cele opt companii care au fost mentinute in componenta BET - Banca Transilvania, BRD, Petrom, Rompetrol Rafinare, Transelectrica, Impact, Antibiotice, Turbomecanica.

Ponderea fiecarui simbol bursier in componenta indicelui BET, valorile factorilor de "free float" (ponderea actiunilor tranzactionate liber) si valorile factorilor de reprezentare vor fi calculate de catre BVB pe baza preturilor de inchidere stabilite in sedinta de tranzactionare de miercuri, 22 august 2007, si vor fi comunicate publicului in aceeasi zi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.