Compania Cetelem a lansat un credit care ofera posibilitatea de a amina plata ratei printr-un apel telefonic.
Credit Joker este primul produs de creditare de pe piata romaneasca la care poti amina plata unei rate. Aceasta daca anunti institutia de credit cu 30 de zile inaintea scadentei. Produsul este destinat achizitiei de bunuri de folosinta indelungata din magazinele partenere ale Cetelem si este practic o alta forma a defunctului „credit doar cu buletinul“.

Printre partenerii companiei de credit se numara unul dintre cei mai mari retaileri din Romania, lantul Flanco. Mobexpert se afla si el printre partenerii Cetelem. Prin bunuri de folosinta indelungata se intelege in primul rind produse electronice cum ar fi computerul, dar si produse precum mobila. Institutia creditoare nu impune un venit minim necesar, iar cerintele privind documentele ce trebuie depuse sint minimale. Cu o copie dupa buletin si cu o adeverinta de venit puteti deveni, potrivit reprezentantilor Cetelem, posesorul unui credit Joker. „Prin Credit Joker, clientii au in premiera un avantaj dublu: flexibilitatea prin optiunea aminarii unei rate pe toata durata creditului si dobinda mica“, spune Philippe Foursy, directorul general al Cetelem.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.