Institutia financiara nebancara Lauren Finance, care face parte din grupul farmaceutic A&D Pharma, a lansat cardul de credit Respiro, care poate fi utilizat exclusiv in farmacii.
Utilizatorii pot alege o limita initiala de credit de 150 lei, prin cardul Respiro Standard, sau de 300 lei, prin cardul Respiro Optim. Restituirea imprumutului se face in rate fixe stabilite de comun acord, prin contract, intre client si IFN, scadenta fiind de asemenea la o data fixa. Cei care opteaza pentru cardul Standard trebuie sa returneze imprumutul in doua rate lunare. Pentru posesorii de carduri Optim, numarul de rate lunare se ridica la trei. Posesorul poate realimenta contul la orice farmacie inclusa in program. Momentan, cardul Respiro se poate gasi doar in farmaciile Sensiblu din toata tara, urmind sa fie apara ulterior si in alte puncte farmaceutice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.