Deutsche Gesellschaft Fr Immobilienfonds M.B.H - DEGI, divizia de investitii a grupului german Allianz, a semnat ieri contractul de achizitie pentru cladirile de birouri clasa A PVG Tower, Construdava I si Millennium Business Center, detinute pana in prezent de European Convergence Property Company, un fond de investitii administrat de Charlemagne Capital.

Tranzactie record pe piata imobiliara Tranzactia, cu o valoare totala de peste 110 milioane de euro, s-a desfasurat sub forma de achizitie de actiuni si a fost intermediata de compania imobiliara Eurisko si de casa de investitii Capital Partners.

Eurisko a asigurat partea de consultanta pentru Deutsche Gesellschaft Fur Immobilienfonds M.B.H prin Radu Lucianu - partner Eurisko si Florin Tirla - corporate account manager Eurisko.

Capital Partners este casa de investitii care s-a ocupat de toate tranzactiile realizate de Charlemagne Capital pe piata imobiliara din Romania, de la intrarea britanicilor in tara noastra, in anul 2005.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.