Aurul celei mai importante competitii internationale de PR a revenit agentiei Tempo, premiata si la Romanian PR Awards.

„Mari romani“, organizata de TVR, a fost premiata anul trecut la PR Awards la categoria campanii non-comerciale

„Cu drag, pentru tine!“, campania autohtona de lansare a laptelui proaspat Danone, conceputa de divizia de relatii publice a Tempo Advertising, a luat Golden Award-ul la categoria „Lansare de produs“ din cadrul competitiei recent organizate la Paris de Asociatia Internationala de Relatii Publice (IPRA), informeaza NewsIn.

„Desemnarea drept cea mai buna campanie de lansare de produs primita din partea IPRA confirma, practic, ceea ce juriul Romanian PR Award a semnalat inca din noiembrie 2006, cind 'Cu drag, pentru tine!>> si-a adjudecat un loc pe podium“, spune Simona Dan, PR Group Account Manager Tempo. Criteriile de jurizare si de inscriere in concurs a campaniilor, precum si standardele „exigente“ sint doar citeva dintre similitudinile celor doua competitii, cea autohtona si cea internationala, completeaza Simona Dan. La rindul lor, organizatorii evenimentului din Romania considera ca reusita Tempo transmite un „mesaj puternic catre industria romaneasca a comunicarii de afaceri“. „Avem la indemina creativitatea si inteligenta necesare pentru a face performanta pe piata romaneasca de PR“, considera Dana Oancea si Thomas Achelis, organizatorii Romanian PR Award. De altfel, „Mai multa performanta in PR“ este si sloganul-mesaj al Saptaminii PR-ului romanesc de anul acesta, eveniment care va avea loc la Opera Nationala din Bucuresti, in perioada 5-8 noiembrie 2007.

Companii, organizatii nonprofit, studenti, persoane fizice si private isi pot inscrie lucrarile de relatii publice realizate in ultimii doi ani la categoriile campanii comerciale si non-comerciale din cadrul celei de-a cincea editii a „celui mai important eveniment de recunoastere a excelentei in domeniul comunicarii de afaceri din Romania“, asa cum este cunoscuta competitia autohtona de relatii publice. Inscrierile pentru toate categoriile de concurs au inceput, iar proiectele pot fi trimise pina pe 12 septembrie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.