In ciuda noilor maxime istorice din sedinta de marti, cand BET a atins 10.813,59 puncte iar BET-FI a ajuns la 95.111,01 puncte, deprecierea indicelui BET a fost de 5,45% iar cea a BET-FI de 7,6%. Volumele de tranzactionare inregistrate sunt similare perioadei anterioare, media zilnica ajungand la 66,71 mil. RON.
Actiunile SIF Transilvania (SIF3), incarcate la Depozitarul Central in data de 23 iulie, au fost blocate de la tranzactionare pana la solutionarea procesului SIF3 - Cocor.

Majorarea de capital social de la Armatura (ARM) s-a incheiat cu succes, suma totala atrasa de companie ridicandu-se la 4,76 mil. RON. In cadrul primei etape a majorarii s-au subscris 69,64% din actiunile emise, iar restul in etapa a 2-a a operatiunii de capital, in care distribuirea actiunilor s-a facut dupa metoda "primul venit, primul servit".

Miercuri, 18 iulie 2007, Transelectrica (TEL) si Compania Nationala de Transport a Serbiei au semnat un acord referitor la constructia celei de-a doua linii de interconexiune intre Romania si Serbia. Prima linie de interconexiune de 400 kV dintre cele doua tari a fost construita intre Portile de Fier si Djerdap.