Imperfectiunile legislative le dau de furca actionarilor majoritari

Fondurile off-shore pot bloca in orice moment activitatea unei companii.

BVB si Asociatia Brokerilor, in "pelerinaj" prin tara.

Comportamentul unor actionari minoritari, care ar recurge la modalitati de "hartuire" a majoritarilor, blocandu-le deciziile in repetate randuri, a fost pus pe tapet ieri, la Constanta, cu prilejul lucrarilor conferintei itinerante "Finantarea companiilor prin bursa".

Conferinta este organizata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Asociatia Brokerilor, in toate centrele economice importante din tara, Constanta fiind a doua locatie, dupa Timisoara.

Imperfectiuni legislative

Extrem de vehement la adresa comportamentului unor actionari minoritari s-a aratat presedintele-director general al operatorului portuar Comvex SA din localitate, Viorel Panait. In structura actionariatului societatii constantene, listata la BVB, se afla, cu un procent de 20%, si fondul de investitii off-shore Broadhurst, controlat de controversatul om de afaceri Siminel Andrei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.