Multinationalele din Romania au inregistrat in trimestrul doi venituri mai mari decit in primele trei luni ale anului. Estimarile pentru final de an sint insa ceva mai pesimiste decit la inceput de 2007.
Trei din cinci companii multinationale care activeaza pe piata romaneasca au raportat in perioada aprilie-iunie anul acesta venituri mai mari decit in lunile anterioare, reiese dintr-un barometru de opinie realizat de firma de consultanta si audit KPMG. De asemenea, o pondere similara din totalul companiilor care au raspuns chestionarelor au declarat ca investitiile proprii s-au plasat pe o traiectorie ascendenta, evolutie care se va mentine cel putin pina in luna septembrie. Vestile sint bune si in ceea ce priveste numarul de angajati. Astfel, aproape jumatate dintre respondenti afirma ca au efectuat noi angajari. Totodata, circa 50% din firmele straine anticipeaza noi cresteri de personal pentru al treilea trimestru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.