Ford va produce un nou model exclusiv in Romania "Va fi un model nou, fabricat exclusiv in Romania", a spus Fleming. El a precizat ca modelul nu va fi conceput in tara noastra, dar va fi produs "cu siguranta" aici, insa nu a comunicat data la care va incepe productia.

"Nu va fi conceput in Romania. Este in curs de proiectare acum in Germania si in Marea Britanie, unde ne proiectam toate masinile, dar cu siguranta va fi produs aici si vom profita de cunostintele disponibile la Craiova pentru a realiza acest lucru", a spus presedintele Ford Europa.

Presedintele Ford Europa, John Fleming, i-a prezentat, luni, premierului Tariceanu oferta tehnica a companiei Ford pentru pachetul de actiuni de 72,4% detinut de stat la Automobile Craiova.

Click here to find out more!
Ford Motor Company este singurul ofertant pentru preluarea Automobile Craiova. Anuntul de privatizare a pachetului de actiuni de 72,4% detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului la Automobile Craiova (Daewoo) a fost publicat pe 23 mai. Ofertele finale au putut fi depuse pana pe 5 iulie.