Preturile terenurilor de-a lungul traseului viitoarei autostrazi Bucuresti-Ploiesti se vor mari in urmatorul an de doua-trei sau chiar de mai multe ori, in functie de zona in care sunt pozitionate, potrivit analistilor imobiliari. "In acest an, preturile terenurilor din zonele adiacente viitoarei autostrazi vor creste cu minimum 50-100%, asa cum s-a intamplat in cazul fiecarui proiect de acest tip", sustine analistul imobiliar Radu Zilisteanu, citat de Mediafax. El crede ca vor fi investitori care vor cumpara sau au cumparat deja terenuri chiar si pe traseul viitoarei autostrazi, pentru a fi despagubiti in urma exproprierii. "De fiecare data, statul roman a platit sume destul de corecte pentru expropriere. Se poate castiga si din asta", sustine Zilisteanu.


Reprezentantii agentiei imobiliare americane Coldwell Banker Affiliates of Romania spun ca, oricum, previziunile pentru 2007 in ceea ce priveste pretul terenurilor in Romania arata o crestere de 20-30%.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.