Premierul Tariceanu a declarat, citat de NewsIn, la Lisabona, ca Tarom are nevoie de management privat, argumentand ca o societate de stat "nu poate functiona dupa standardele uneia private", insa a exclus varianta privatizarii companiei nationale de transport aerian.
"Tarom nu stie sa profite de dezvoltarea traficului. (...) La Tarom este nevoie de management privat, asta nu inseamna neaparat ca o si privatizam", a spus Tariceanu, aflat in vizita oficiala la Lisabona.

Premierul a argumentat ca Tarom nu stie sa "profite de dezvoltarea traficului", prin urmare ruta Bucuresti-NewYork este acoperita doar de o companie privata (Delta Air Lines n.r.). Tariceanu si-a exprimat indoiala - intrebat fiind cand va introduce Tarom o ruta Bucuresti - Lisabona - ca acest lucru se va intampla. "Cand Tarom va avea mai multe avioane... sigur ca da. Insa am o temere ca nu va reusi sa faca acest lucru, pentru ca Tarom este exemplul care arata ca o companie de stat nu poate functiona dupa standardele unei companii private".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.