La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc o noua intrunire a Consiliului National al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dezbaterile vizand, intre altele, pregatirea Adunarii Generale Extraordinare a CCIR - eveniment programat pentru data de 29 martie 2005.

Cu prilejul discutiilor care au avut loc, cei prezenti au constatat ca, data fiind imposibilitatea folosirii spatiului apartinand CCIR (cauzata de abuzurile comise de fosta CCIRMB), devine necesara constituirea unui colectiv de lucru executiv in teritoriu, care urmeaza sa elaboreze: • Strategia CCIR pentru o perioada scurta si medie; • Organigrama CCIR, care sa puna in aplicare strategia; • Programul de actiuni, pentru perioada urmatoare de activitate a CCIR; • O pagina web, pentru a comunica deciziile Consiliului National, actiunile CCIR, punctele de vedere ale sistemului, materiale de informare, regulamente, comunicate etc. - se arata intr-un comunicat al institutiei.

Reamintim ca o data cu intrarea in vigoare a HG nr. 95/2005 a fost delimitata Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in doua persoane juridice distincte, respectiv Camera Nationala - numita Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), denumire consacrata prin Decretul-Lege 139/1990 - si, pe de alta parte, a fost recunoscuta persoana juridica a Camerei de Comert si Industrie a Bucurestiului, in calitate de camera teritoriala.

Noua Camera de Comert Nationala nu mai are in conducere pe Gheorghe Cojocaru, Popa Stefan, Jose Iacobescu, Mihai Daraban, Dragos Seuleanu, Constantin Rasnoveanu, Nicolae Vasile, Aurel Vainer, Victor Babiuc. CCIR este condusa de: presedinte - Mihail Vlasov, presedinte al CCI Iasi, vicepresedinte - Vasile Bar, presedinte al CCIA Bistrita-Nasaud, si vicepresedinte Doru Simovici, presedinte al CCIA Bacau.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.