Gabriela Tudor, vicepresedinte al RoBank si Petre Bunescu, vicepresedinte al BRD - Groupe Societe Generale, au fost alesi in Consiliul de Administratie al Asociatiei Romane a Bancilor, in calitate de vicepresedinti.

Cei doi i-au inlocuit pe fostul presedinte al BRD - Groupe Societe Generale, Bogdan Baltazar, respectiv pe presedintele Banc Post, Elena Petculescu. Potrivit presedintelui ARB, Radu Ghetea, reprezentantul Banc Post a fost propus pentru un nou mandat, insa Elena Petculescu a refuzat sa candideze, anuntand ca se va retrage din activitatea bancara in urmatoarea perioada. In sedinta Adunarii Generale a ARB s-a hotarat stabilirea Zilei Bancherului in data de 17 aprilie.

La aceeasi data se sarbatoreste si ziua Bancii Nationale a Romaniei. ARB a fost infiintata in urma cu 15 ani si are in prezent 40 de membri - institutii de credit. Conducerea este asigurata de un Consiliu de Administratie, al carui presedinte este Radu Ghetea. El este secondat de prim-vicepresedintele Dan Pascariu, presedinte al HVB Bank.

Un alt post de vicepresedinte este detinut de Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.