Petrom va creste din nou pretul la motorina, cu 700 lei pe litru, incepand de saptamana viitoare, se arata intr-un comunicat al companiei. Avand in vedere ca majorarea va avea loc luni, Petrom a ajuns la "performanta" de a scumpi motorina de doua ori intr-o saptamana. Pretul a mai fost majorat la inceputul acestei saptamani cu 1.000 lei. Astfel, motorina a ajuns sa coste aproape cat benzina. Un litru de motorina super-euro va fi vandut, incepand de luni, cu 29.600 lei, iar cel de motorina euro va costa 28.300 lei.

Cresterea accizelor incepand cu 1 aprilie va fi un alt prilej pentru majorarea preturilor la carburanti. Deja circula informatii potrivit carora benzina si motorina se vor scumpi cu circa 2.000 lei/litru. Precizam ca la inceputul acestei saptamani, cand Petrom a facut o modificare a preturilor, benzina s-a scumpit cu 400-500 lei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.