Cea mai populara banca din Romania a obtinut in primul semestru cistiguri de 17 milioane de euro, cu sapte milioane mai mult decit in anul 2006.
Ramasa la stat si cu o conducere noua, Casa de Economii si Consemnatiuni a anuntat dupa primele sase luni ale anului un profit brut de 17,1 milioane de euro. Rezultatul depaseste cu aproape sapte milioane de euro cistigurile obtinute pe ansamblul anului trecut (aproximativ 11 milioane de euro). Profitul obtinut pe primul semestru depaseste si tinta stabilita la inceputul anului in bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2007. „Este un rezultat bun, care s-a inscris in viziunea noastra privind evolutia bancii. Nu am stabilit inca obiectivul pentru sfirsitul anului“, a comentat pentru MEDIAFAX presedintele bancii, Radu Gratian Ghetea. In primele sase luni din 2006, CEC a obtinut un cistig net de 4,88 milioane de euro, iar pe intregul an care a trecut a realizat un profit brut de aproximativ 11 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.