Romania a devenit in ultimul an cea mai importanta piata pentru fondul austriac de investitii imobiliare Immoeast, unde detine 113 proprietati cu o suprafata totala de 3,85 milioane de metri patrati, se arata in raportul publicat, marti, de companie.
Immoeast: Romania este cea mai interesanta piata imobiliara Achizitiile din utimul an au dublat portofoliul total al fondului austriac de investitii Immoeast, care, la nivel mondial, a ajuns in prezent la o valoare de peste noua miliarde de euro. Numarul proprietatilor Immoeast a crescut de la 116 la 385. Suprafata totala a terenului detinut a inregistrat de asemenea o crestere cu 245,7% fata de anul precedent, de la 1,415 milioane de metri patrati la 4.891 milioane de metri patrati.

"Immoeast si-a stabilit un program de investitii care a fost pregatit in detaliu la inceputul acestui an financiar si care merge conform planurilor. In ceea ce priveste piata investitiilor ne-am reorientat catre Europa de Sud Est, iar Romania este in prezent cea mai importanta locatie pentru noi", a declarat, in comunicat, directorul general al Immoeast, Karl Petrikovics.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.